Val de accidente, pe drumul european E85. Joi a fost rândul unor dube de marfă să se răstoarne pe carosabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Segmentul de drum european care străbate judeţul Buzău se dovedeşte a fi o capcană pentru mulţi şoferi inconştienţi. Pentru că apasă prea mult pedala de acceleraţie, pe porţiunile de drum drept, ajung să piardă controlul volanului din diverse motive şi ajung victime ale propriei nesăbuinţe. Joi au fost înregistrate două evenimente rutiere, soldate cu pagube materiale.

O dubă cu încărcată cu gogoşari s-a răsturnat, joi după-amiază, în curba de la Crucea Comisoaiei, la 7 kilometri distanţă de localitatea Oreavu. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat. 

Şoferul maşinii a pătruns cu viteză foarte mare în curbă iar maşina a intrat în balans, după care s-a răsturnat. O jumătate de oră a durat până când a sosit un tractor pentru a repune duba pe roţi. Din fericire, nu au existat victime.

Un alt incident produs pe şoseaua europeană a avut loc de dimineaţă, aproape de localitatea Costeşti. O autoutilitară încărcată cu cherestea s-a răsturnat în afara părţii carosabile, tot din cauza unei manevre greşite a şoferului. 

Cele două accidente vin la o zi după ce, la Poşta Câlnău, patru persoane au fost rănite şi trei maşini au fost distruse într-un carambol produs la intersecţia cu DJ 220.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite