Un student din Râmnicu Sărat a murit într-un accident de motocicletă, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Călin zis Chelu conducea motocicleta, spun poliţiştii
Răzvan Călin zis Chelu conducea motocicleta, spun poliţiştii

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Râmnicu Sărat, şi-a pierdut viaţa şi un altul este în stare gravă, la Spitalul Floreasca, după ce au intrat cu motocicleta într-un copac de pe un bulevard din Bucureşti. Niciunul nu purta cască.

Accidentul s-a produs luni seară, în Bucureşti. Din informaţiile furnizate de poliţişti, Răzvan Călin este cel care conducea motocicleta cu viteza foarte mare iar la un moment dat a pierdut controlul ghidonului şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. 

Amicul său, Răzvan Dima, fiul unui poliţist din Râmnicu Sărat, care se afla în spate, a supravieţuit impactului.

buzau

Pentru Răzvan Călin, tânărul cunoscut de amici drept „Chelu”, lovitura a fost fatală, el stingându-se din viaţă în ciuda eforturilor medicilor bucureşteni.

Amicul său, Răzvan Dima, de 22 de ani, a ajuns şi el cu răni destul de grave la Spitalul Floreasca, însă acum este în stare stabilă.

Răzvan Călin era născut la 10 noiembrie 1992 la Râmnicu Sărat şi a terminat Liceul Economic din localitate. Era student în ultimul an la ASE.

Apropiaţii celor doi spun că Răzvan Călin a fost împreună cu amicul său, Răzvan Dima, şi el tot student în Bucureşti, să testeze o motocicletă pe care doreau să o cumpere. Niciunul nu purta cască atunci când s-a produs tragedia.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite