Un paraşutist a trecut în zbor pe lângă moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un subofiţer care făcea un curs pentru obţinerea brevetului de paraşutist a văzut moartea cu ochii imediat după ce a sărit cu paraşuta şi a fost prins de o rafală de vânt.

Sergentul Horaţiu Andreşan are 28 de ani şi lucrează în armată de cinci ani. El este de fel din oraşul Luduş, judeţul Mureş şi tot acolo este şi angajat, la unitatea 01010. A venit la Buzău, la unitatea militară 01951, Şcoala de Aplicaţie pentru Operaţii Speciale, pentru obţinerea unui brevet de paraşutist iar ieri a efectuat cel de-al treilea salt cu o paraşută standard cu care se sare de la înălţimi mici, pentru rapiditate.

Înainte de aterizare a fost luat de o rafală de vânt iar în momentul în care a atins solul a simţit o durere puternică în spate. "Am sărit de la o înălţime de 500 de metri, şi mi-am dat seama că se întâmplă ceva când am fost luat de o rafală de vânt. M-am lovit şi mă doare foarte tare spatele", ne-a declarat Horaţiu Andreşan. Potrivit medicilor sergentul a suferit o fractură prin tasare la coloana vertebrală dar este în afara oricărui pericol.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite