Trei noi decese, în Buzău, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Direcţia de Sănătate Publică Buzău raportează, în ultimele 24 de ore, 196 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2 şi alte două cazuri de reinfectare, la nivelul judeţului Buzău.

Potrivit DSP, pacienţii au vârste cuprinse între 2 luni şi 87 de ani. Direcţia de Sănătate Publică a raportat şi trei decese. 

Este vorba despre pacienţi în vârstă de 62, 67, respectiv 84 de ani. Aceştia sufereau de insuficienţă cardiacă, boală cerebro-vasculară, diabet zaharat tip II.

Duminică, un număr de 225 cazuri noi de infectare şi unul de reinfectare cu noul coronavirus au fost raportate în judeţul Buzău, din 724 buzoieni care s-au testat în acelaşi interval de timp.

De asemenea, s-au raportat şi două decese. Este vorba despre două femei din Buzău, respectiv comuna Cătina, de 84 şi 72 de ani.

Buzăul este printre judeţele codaşe la vaccinare. Doar 25.51% din populaţia eligibilă din Buzău este vaccinată împotriva Covid-19, regăsindu-se pe locul 34 în topul judeţelor în funcţie de rata de vaccinare. 

În regiune, cea mai bună rată de vaccinare se înregistrează în judeţul Galaţi, care are 30.68% din populaţie imunizată prin vaccinare. Urmează Ialomiţa, cu 28.66%. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite