”Subway” plănuiește să deschidă un restaurant în Buzău. Societatea așteaptă planuri de franciză din partea investitorilor interesați

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurant Subway
Restaurant Subway

Subway, unul dintre cele mai importante lanțuri de fast food din lume, alături de McDonald’s, KFC și Burger King, ar putea deschide în curând un restaurant în orașul Buzău. Condiția este ca un om de afaceri să fie interesat să deschisă o franciză Subway în Buzău, conducerea societății americane așteptând oferte în acest sens din partea potențialilor investitori.

„Nu am deschis un restaurant încă în Buzău, dar vom reevalua situaţia probabil în viitor. Fiecare restaurant Subway este operat pe baza unei licenţe de franciză. În cazul în care vom găsi pe cineva interesat să cumpere franciza, care ar dori să se dezvolte în Buzău, se va deschide, de asemenea, un restaurant în acest oraş. În acest moment, am deschis restaurante în București, Iași și Cluj-Napoca. Restaurante în construcție sunt în orașele Piteşti, Timişoara şi Ploieşti. Ne aşteptăm să deschidem aceste restaurante până la sfârșitul anului”, ne-a declarat Irena Schlosserova, coordonator al departamentului de dezvoltare în Europa Centrală și de Est în cadrul Subway.

Condiții pentru deschiderea francizei

Modalitatea de contactare este unul similar celui de depunere a unui CV. Se depune planul de franciză, care va fi analizat de către specialiștii din cadrul companiei. Dacă acestora li se pare interesant, cel care a depus planul este chemat la un interviu pentru a-l detalia.

Taxa inițială pentru o franciză Subway deschisă într-un stat din Europa variază între 7.500 și 10.000 de euro, la care se adaugă investiția în restaurant. Un investitor interesat să-și deschidă un restaurant Subway trebuie să scoată din buzunar, în total, între 100.000 de euro și 220.000 de euro, în funcție de planul de franciză ales. După lansare, francizații plătesc un procent săptămânal de 8% din cifra de afaceri pentru roialitățile de franciză și 4.5% pentru fondul de advertising.

Înființat în anul 1965, în Connecticut (Statele Unite ale Americii), Subway deține în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de țări, fiind cel mai mare lanț de restaurante fast food din lume în sistem de franciză.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite