„Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău, rampă de lansare pentru actorii aflaţi la început de carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Cei mai talentaţi tineri actori români au ocazia să impresioneze la Teatrul „George Ciprian” din Buzău într-o stagiune specială dedicată lor. Este vorba de „Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment ajuns la ediţia a şasea şi care se desfăşoară pana pe 16 noiembrie. Organizatorii promit spectacole de teatru cu teme diferite, pentru toate vârstele şi gusturile.

„Săptămâna Teatrului Tânăr” este un festival organizat pentru al şaselea an consecutiv de Teatrul „George Ciprian” Buzău. Până pe 16 noiembrie, actori tineri care activează la teatre independente din ţară sunt protagoniştii unor spectacole de excepţie.

Pentru tinerii actori români, „Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău poate constitui o rampă de lansare.

Un spectacol pe care buzoienii nu trebuie să îl rateze va avea loc marţi seară. Este vorba despre piesa „Pescăruşul”, de Cehov, în regia Taniei Filip. Totodată, pe tot parcursul săptămânii, vor fi puse spectacole ale Universităţii Naţionale de Artă Teatrală Bucureşti, Teatrului „George Ciprian” Buzău,  Teatrului Mic din Capitală şi Teatrului „I.L. Caragiale” din Ploieşti.

Biletul de intrare la un spectacol din cadrul festivalului costă 25 de lei, pentru adulţi, şi 15 lei, pentru elevi. Tichetele pot fi procurate de la sediul Teatrului “George Ciprian” dar şi online, accesând pagina de internet a instituţiei.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite