Pompierii buzoieni au avut în medie 24 de misiuni pe zi, de la începutul anului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Buzău se produc zilnic evenimente care necesită intervenţia salvatorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron  Lupaşcu”. În primele opt luni ale acestui an, pompierii şi echipajele SMURD Buzău au avut peste 6.200 de operaţiuni.

Dintre acestea, mai bine de 4.170 de intervenţii medicale, respectiv 16 intervenţii/zi, peste 790 de intervenţii pentru stingerea incendiilor, cele mai multe fiind de vegetaţie uscată, iar 554 asistenţă/transport persoane COVID. 

Raportat la întreaga activitate din  primele 8 luni, pompierii buzoieni au avut 24 de misiuni pe zi.

Personalul din cadrul inspecţiei de prevenire a executat un număr de 374 controale, în care au fost cuprinşi 226 operatori economici, 53 instituţii, 5 localităţi, 56  obiective de investiţii şi 28 audituri la persoane autorizate care efectueaza lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor şi 6 controale la servicii publice şi private pentru situaţii de urgenţă. 

Pe timpul activităţilor de control s-au constatat un număr de 1245 deficienţe, din care 539 deficienţe au fost remediate pe timpul controalelor şi 706 au fost sancţionate, din care 627 cu avertisment şi 79 cu amenzi contravenţionale în cuantum de peste 255.000 lei. 

Din punct de vedere al activităţii de avizare – autorizare, au fost soluţionate 233 solicitări/documentaţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite