DSP Buzău anunţă mai puţine cazuri de infectări cu Sars-CoV-2 faţă de luni. A raportat si un deces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 23 de cazuri noi de COVID-19, 8 pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi într-un laborator privat. Cei 23 pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 15 şi 86 de ani. Din păcate, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrat şi un deces.

Este vorba despre afaceristul Ionel Turturică, în vârstă de 63 de ani, care, în urmă cu o lună, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, cu grave probleme respiratorii.

Confirmat cu SARS-CoV-2, pe fondul agravării stării de sănătate, pacientul a fost transferat ulterior la Spitalul ”Matei Balş” din Bucureşti, unde a şi decedat. Pacientul suferea, de doi ani, de cancer de prostată.

Deoarece, în judeţul Buzău, toate paturile destinate internării bolnavilor cu Covid19 sunt ocupate, un număr de 47 de pacienţi confirmaţi pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 2.472, 1849 de persoane fiind declarate vindecate şi externate. 

De asemenea, 328 de persoane se află în carantină, iar 316 persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese COVID-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 89.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite