Poliţia, pe urmele unor bijuterii vândute ilegal pe Facebook VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Poliţiştii de Investigare a Criminalităţii Economice au pus capăt afacerii cu bijuterii a două femei, mamă şi fiică. Cele două cumpărau lănţişoare şi cercei din Turcia şi Italia şi le vindeau mai scump prin intermediul reţelelor de socializare.

În ziua de 20 decembrie, poliţiştii de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Braşov, au efectuat percheziţii la două femei bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală. 

Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău. În urma percheziţiilor au fost ridicate 618 grame de bijuterii de aur şi suma de 5.400 de lei, respectiv 500 euro, înscrisuri şi documente.

Au fost puse în aplicare trei mandate de aducere pentru două femei, în vârstă de 53, respectiv 32 de ani, mamă şi fiică, şi pentru un buzoian în vârstă de 58 de ani. 

Cei trei introduceau în ţară bijuterii din aur şi argint fără a avea documente de autorizare sau de provenienţă. Pentru buzoianca în vârstă de 32 de ani s-a dispus măsura controlului judiciar. 

Cele două femei aduceau bijuterii din Turcia şi Italia. Postau apoi pe reţelele fotografii cu lănţişoarele şi cerceii de vânzare. Oamenii legii au descins la domiciliile femeilor, în Buzău şi Braşov, dar şi la adresa la care locuieşte un prieten de familie.

Pe aceeaşi temă: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite