Percheziţii la imobilele unui proxenet care-şi păcălea victimele că le ia de soţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Săhăteni, suspect de proxenetism, a ajuns în arest. Poliţiştii buzoieni, împreună cu cei din judeţul Prahova, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în judeţele Buzău şi Prahova, la imobile utilizate de către bărbatul din Săhăteni, bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bani, mai multe medii de stocare şi resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum şi mai multe dispozitive confecţionate artizanal. 

Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.

Din cercetări a rezultat că, în perioada mai 2020 – ianuarie 2021, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, în imobile din Craiova, Ploieşti, Cluj şi Timişoara, obţinând diferite sume de bani şi alte foloase necuvenite.

Individul, un recidivist condamnat pentru tâlhărie şi aflat în perioada de încercare, trăia în paralel în concubinaj cu cele două tinere cărora le promitea că se va căsători cu ele. 

El era căsătorit însă nu mai locuia cu soţia lui. Potrivit surselor judiciare, banii pe care îi obţinea de pe urma prestaţiei fetelor îi cheltuia la păcănele, în mare parte.

Nu mai puţin de 12 persoane au fost aduse la sediul IPJ Buzău, pentru audieri. Potrivit poliţiştilor, bărbatul din Săhăteni a trimis două tinere să se prostitueze în patru mari oraşe ale ţării: Timişoara, Craiova, Cluj şi Ploieşti. 

Tânărului îi revenea o parte din banii obţinuţi de fete prin practicarea prostituţiei.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul ar putea face închisoare între 2 şi 7 ani.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite