O mare fabrică de confecţii din Buzău a fost jefuită de propriul agent de pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Ar fi trebuit să păzească de hoţi firma la care lucra, însă infractorul era chiar el. Este vorba de un agent de pază de la o firmă de confecţii din municipiul Buzău, acuzat că a furat bonuri de masă şi bani din contabilitatea societăţii pe care trebuia să o păzească. Dacă va fi găsit vinovat, paznicul riscă ani grei de închisoare.

Poliţiştii buzoieni au reuşit să îl identifice pe cel care, în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, furase bani şi bonuri de masă în valoare de 10.000 de lei de la societatea Ring Textile, din municipiul Buzău, patronată de un cetăţean italian. Hoţul este un bărbat de 45 de ani, din comuna Merei, care lucra ca agent de pază la firma respectivă.

”Oamenii legii au efectuat ieri percheziţii la domiciliul suspectului, de unde au ridicat tichete de masă emise pe numele mai multor persoane angajate la aceeaşi societate. ”În urma activităţilor desfăşurate în ziua de 2 februarie, de la domiciliul bărbatului au fost ridicate 81 tichete de masă emise pe numele mai multor persoane angajate la aceeaşi societate cu privire la care bărbatul a recunoscut că le-a sustras din incinta biroului de contabilitate de la firma la care lucrează”, au precizat reprezentanţii IPJ Buzău.

Marţi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore însă astăzi, el a fost eliberat, fiind cercetat în libertate. Dacă va fi găsit vinovat, agentul de pază din Merei riscă pedeapsa cu închisoarea de la 2 si 7 ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite