Motociclist şi pasagerul din spate, răniţi într-un accident produs pe un bulevard din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

O coliziune între o motocicletă şi un autoturism s-a produs sâmbătă după-amiază în municipiul Buzău, la intersecţia Stadionului cu Traian Vuia. Doi tineri care se aflau pe motocicletă au primit îngrijiri medicale.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autovehiculul care circula pe strada Traian Vuia, la volanul căruia se afla un şofer buzoian, în vârstă de 21 de ani, a intrat în coliziune cu motocicleta.

Aceasta circula pe bulevardul Stadionului, dinspre bulevardul Unirii către bulevardul Nicolae Bălcescu, şi era condusă de către un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului şi a pasagerului acestuia, în vârstă de 27 de ani, de asemenea din Buzău.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru a nu-şi pune viaţa în pericol, motocicliştii sunt sfătuiţi printre altele să aibă o conduită preventivă în trafic şi să anticipeze intenţiile partenerilor de drum.

Potrivit lui Răzvan Radu, instructor de siguranţă şi perfecţionare moto din cadrul Academiei Titi Aur, înainte de a pleca la drum este foarte important să verificaţi tehnic motocicleta. 

Răzvan Radu îi sfătuieşte pe împătimiţii motoarelor pe două roţi să aibă o conduită preventivă în trafic şi să anticipeze intenţiile partenerilor de drum. Pentru motociclist, este extrem de important să păstreze contactul vizual şi să nu presupună că este văzut de ceilalţi, spune instructorul. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite