Mii de cereri pentru bilete de tratament, depuse la Casa Judeţeană de Pensii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Record de cereri înregistrate pentru bilete de tratament.  Numărul biletelor de tratament solicitate la Casa Judeţeană de Pensii este aproape dublu faţă de cel al ofertelor disponibile. Asta, deoarece la Buzău au ajuns doar locurile repartizate în unităţile de cazare din portofoliul Casei de Pensii şi întârzie alocările din partea operatorilor privaţi.

Peste 4.200 de solicitări au fost depuse la Casa Judeţeană de Pensii Buzău. Deocamdată oferta nu acoperă cererile, având în vedere că nu au fost aprobate locurile în unităţile private de tratament. 

Până acum, la Buzău, au fost alocate peste 2.400 de bilete, doar în unităţile care aparţin Casei Naţionale de Pensii. Ofertele cele mai generoase vin din staţiunile Sărata Monteoru, Amara şi Covasna. 

În situaţia în care pentru o anumită perioadă şi destinaţie numărul de cereri îl depăşeşte pe cel al locurilor disponibile, se face departajare, caz în care se ţine cont dacă solicitantul a beneficiat de un bilet de tratament în ultimii doi ani, ce fel de pensie primeşte şi valoarea brută a venitului respectiv.

Ca în fiecare an, cele mai multe solicitări sunt pentru perioada estivală.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite