Lamborghini izbit frontal de un Opel pe un drum periculos. Accidentul, soldat cu trei răniți VIDEO

0
Publicat:

Un grav accident de circulație s-a produs, vineri după-amiază, 16 iunie 2023, la ieșirea din municipiul Buzău spre localitatea Țintești. Un SUV Lamborghini de peste 300.000 de euro a fost distrus în urma unui impact frontal.

Lamborghiniul s-a izbit de un alt autoturism, marca Opel, care venea spre municipiul Buzău.

Impactul între autovehicule a fost atât de puternic încât motorul și rezervorul Opelului au fost aruncate pe câmp, producând un incendiu de vegetație în creștere. Pompierii au intervenit rapid, reușind să stingă focul alimentat de motorina scursă din rezervorul aruncat pe câmp.

În urma coliziunii au rezultat trei răniți. Este vorba despre șoferul și pasagerul din Lamborghini, precum și șoferul Opelului, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri la Unitatea de Primiri Urgențe.

„Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Maxenu către Buzău, un șofer în vârstă de 26 de ani, din Smeeni, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor și a unei pasagere din mașina conducătorului auto, o tânără de 23 de ani, din Buzău”, a transmis Inspectoratul de Poliție al județului Buzău.

Martorii spun că în zona se produc frecvent accidente din cauza șoferilor care circulă cu viteză. Poliția a deschis un dosar penal pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs accidentul devastator.

Ziua de 16 iunie 2023 a fost vinerea neagră pe șoselele din județul Buzău. La orele amiezii, traficul auto a fost dirijat pe pe DJ 203, în Valea Râmnicului, după ce un camion de pe șantierul autostrăzii A7, condus dinspre Rubla către Ziduri, de un șofer în vârstă 44 de ani, din Bacău, a pierdut controlul asupra direcției, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea camionagiului, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite