Gloria Buzău trece mai departe în Cupa României. Urmează partida din campionat cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În faza următoare, Gloria ar putea întâlni o formaţie din prima ligă  FOTO: FC Gloria Buzău
În faza următoare, Gloria ar putea întâlni o formaţie din prima ligă  FOTO: FC Gloria Buzău

Gloria Buzău s-a calificat în turul următor al Cupei României la fotbal, după ce a învins formaţia FC Clinceni, cu scorul de 2 - 0. În şaisprezecimile Cupei României, Gloria ar putea întâlni o formaţie din prima ligă. Sâmbătă, în campionat, Gloria va juca în Giuleşti, împotriva formaţiei Rapid Bucureşti.

Miercuri, pe stadionul Gloria, echipa antrenată de Viorel Ion a reuşit o victorie importantă împotriva formaţiei FC Clinceni, grupare care are în componenţă câţiva jucători cu state vechi la formaţii de top din Liga I, precum fraţii Karamyan, Stelian Stancu sau Bălţoi. 

Partida disputată pe stadionul din Crâng s-a încheiat cu scorul de 2 - 0. Golurile buzoienilor au fost marcate de Bobi Verdeş, în minutul 12, şi de Marius Matei, în minutul 80. De notat că din minutul 78, oaspeţii au jucat în zece jucători, după eliminarea lui Andrei Niţu. 

Rapid - Gloria Buzău se vede pe TVR 1

Deşi oficialii Gloriei Buzău nu au ajuns încă la un acord cu vreun post de televiziune pentru transmiterea meciurilor Gloriei de pe teren propriu, echipa antrenată de Viorel Ion va putea fi văzută la televizor. 

Clubul Rapid Bucureşti a încheiat deja un contract cu postul public de televiziune, aşa că partidele de acasă ale giuleştenilor vor putea fi văzute pe canalele TVR. Prima dispută pe stadionul din Giuleşti va fi chiar împotriva Gloriei Buzău. Partida va începe la ora 21 şi va fi transmisă de TVR 1. 

În prima etapă a Ligii a II-a, disputată sâmbătă, Gloria Buzău a pierdut pe teren propriu în faţa Farului Constanţa, iar Rapid a încheiat la egalitate, scor 1 - 1, în deplasare, cu ACS Berceni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite