Gloria Buzău, neînvinsă în partidele de pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămâna trecută, în partidele de pregătire, Gloria Buzău a obţinut două victorii şi un egal
Săptămâna trecută, în partidele de pregătire, Gloria Buzău a obţinut două victorii şi un egal

Vineri seară, pe arena din Crâng, elevii lui Ion Viorel au trecut cu scorul de 3 - 1 de FC Voluntari, echipă care ţinteşte promovarea în eşalonul secund. A doua zi, într-un meci disputat la Galaţi, Gloria a terminat la egalitate, scor 2 - 2, cu Dunărea Galaţi.

În partida împotriva echipei FC Voluntari, golurile buzoienilor au fost marcate de Dăniţă, Burlacu şi Puşcaşu. Viorel Ion a abordat partida cu ilfovenii cu următoarea garnitură de start: Gherasim – Cucu, Vlaicu, Dăniţă, Agache – Voicu, Marcu, Mihăescu, Burlacu – Verdeş şi Puşcaşu, în repriza secundă şi-au făcut apariţia în teren Gabi Ion, Cocîrlă, Drăguţ, Boghian, Muscalu şi Mihălcescu. 

În al doilea meci, disputat sâmbătă după-amiază, la Galaţi, în compania formaţiei Dunărea, buzoienii au înregistrat cea de-a doua remiză din cadrul partidelor de verificare din această vară. În jocul disputat alături de colega de serie din Galaţi au marcat pentru Gloria jucătorii Mihăescu I şi Zăinescu, în timp ce Sârbu a apărat un penalty. În partida de la Galaţi, Gloria a avut început cu următorul 11: Stoicescu – Fl. Alexandru, Diego, Bîrsănel, Vişan – Drăguţ, Renţea, Mihălcescu, Muscalu – Boghian şi Gabi Ion. Au mai jucat Zăinescu, Sârbu, Mihăescu I, Mihăescu II, Lungoci, Cocîrlă şi Burlacu. 

Marţi, de la ora 17.30, Gloria va debuta oficial în noua stagiune de campionat, fotbaliştii pregătiţi de Ion Viorel urmând să dispute în deplasare meciul de cupă în faţa formaţiei FC Păpăuţi, campioana judeţului Covasna, partidă ce va avea loc în cadrul rundei a IV-a a Cupei României.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite