Fiul unui om de afaceri din Râmnicu Sărat, înjunghiat în inimă cu un ciob. A fost transportat în stare gravă la Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 de ani, din Râmnicu Sărat, se zbate între viaţă şi moarte la spitalul Floreasca, după ce a fost înjunghiat azi-noapte în parcarea unui supermarket din oraş. Cel care ar fi comis fapta, un tânăr tot din Râmnicu Sărat, a fost reţinut şi este cercetat pentru tentativă de omor. Victima este fiul patronului unei fabrici de pâine din Râmnicu Sărat.

După ce a ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, în jurul orei 23.30, medicii au hotărât să-l opereze de urgenţă, pentru că prezenta multiple plăgi, multe în zona toracică. 

Medicii chirurgi, unii dintre ei veniţi de acasă, au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a salva viaţa tânărului înjunghiat.

Intervenţia a fost extrem de dificilă deoarece s-a desfăşurat într-o sală de operaţie de chirurgie generală, iar starea victimei era foarte gravă. 

După o intervenţie chirurgicală care a durat opt ore, tânărul a fost stabilizat. Dimineaţă, el a fost preluat de un elicopter SMURD şi transferat la spitalul Floreasca din Capitală.

Victima agresiunii, un tânăr în vârstă de 27 ani, fiul unui om de afaceri local, a fost înjunghiat seara trecută, în parcarea supermarketului Kaufland, cu o sticlă spartă. Victimei i-au fost atinse inima şi un plămân. Cel care ar fi comis fapta este un tânăr tot din Râmnicu Sărat, incidentul iscându-se pe fondul unui conflict spontan. 

Agresorul a fost reţinut de poliţişti încă de aseară. Cazul este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pe numele tânărului care ar fi comis fapta fiind deschis un dosar de tentativă de omor.

BuzăuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite