Filmarea care demonstrează cum au supravieţuit miraculos trei pietoni care au fost spulberaţi de o maşină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile de pe o cameră de supraveghere făcute publice în aceste zile, greu de privit, arată cât de aproape de moarte au fost victimele unui accident produs la Siriu, în judeţul Buzău, în ajunul Anului Nou. Trei tineri au fost spulberaţi de un autoturism care a ricoşat după o coliziune cu altă maşină.

În imaginile care surprind accidentul se observă cum un autoturism intră cu viteză foarte mare într-un grup de tineri strânşi pe un trotuar, distruge gardul şi îi spulberă ca pe nişte popice. 

După ce a fost catapultat la aproape zece metri, unul dintre tineri aterizează pe aleea unei curţi. Aterizează în fund, se ridică, apoi fuge, scena fiind surprinsă la minutul 0,22.

În fundal se vede cum maşina care a produs dezastrul se opreşte la câţiva metri distanţă de locul în care a lovit pietonii. 

Mai multe persoane sosesc să ajute victimele care, în ciuda aparenţelor, nu au suferit răni grave. Dintre cei trei pietoni răniţi, o fată şi un băiat au ajuns la Spitalul Nehoiu, de unde au plecat în aceeaşi seară, neavând decât mici zgârieturi la mâini şi picioare.

O adolescentă de 17 ani a fost trimisă la Urgenţele Spitalului Judeţean Buzău, însă ea a fost tratată în secţia Chirurgie şi externată la scurt timp. 

Potrivit poliţiei, în timp ce se deplasa pe direcţia Braşov către Buzău, un autoturism condus de către un şofer de 27 de ani, din Siriu, a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate.

În urma impactului, maşina tânărului de 19 ani a ricoşat într-un gard de pe sensul opus de mers, împrejurare în care a accidentat trei pietoni care se aflau în zonă. Tinerii răniţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din Siriu, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. 

Este vorba despre un băiat de 16 ani şi două fete, de 17 şi 18 ani, una dintre ele fiind transportată la Spitalul Judeţean Buzău. 

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Nepăstrarea distanţei în mers este unul dintre factorii care au condus la producerea evenimentului rutier. 

Vă recomandăm şi: 

Bărbat de 54 de ani, accidentat mortal în timp ce traversa drumul european E85 

Un îndrăgit muzicant din Buzău a murit la nouă zile după ce a suferit un accident

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite