Dani Oţil, afacerist de succes în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Societatea deţinută de Dani Oţilare sediul la Ulmeni                                          FOTO: Arhivă Adevărul
Societatea deţinută de Dani Oţilare sediul la Ulmeni                                          FOTO: Arhivă Adevărul

Locul întâi la Topul firmelor buzoiene de anul acesta, categoria microîntreprinderi, a fost ocupat de vedeta TV Dani Oţil. Încă din 2009, el şi-a înfiintat o firmă al cărei domeniu principal de activitate este producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune. Societatea îi poarta numele şi are sediul în localitatea Ulmeni.


Firma Dani Oţil S.R.L. a fost înfiinţată pe 11 decembrie 2009 şi are sediul social în comuna buzoiană Ulmeni. Fondatorul şi administratorul societăţii este chiar Daniel Zeno Oţil, cunoscutul realizator TV.

Firma lui Dani are ca domeniu principal de activitate „producţia cinematografică, video şi programele de televiziune” şi a câştigat în acest an, la Topul firmelor buzoiene, locul I la categoria microÎntreprinderi.Potrivit reprezentatilor Primăriei Ulmeni, firma lui Daniel Oţil este reprezentată de un localnic şi se află cu taxele şi impozitele la zi.

Dani Otil este pasionat de cursele enduro şi offroad, iar producţiile video realizate de firma sa au fost difuzate de Antena 1. El a participat în mai multe rânduri la cursele de enduro organizate în judeţul Buzău, de câteva ori fiind însoţit şi de Mihaela Rădulescu. Anul trecut, realizatorul emisiunilor matinale de la Antena 1 a luat startul la profesionişti în cadrul concursului de enduro de la Sărata Monteoru.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite