Citeşte aici ştirile din sud-estul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vezi aici cele mai noi ştiri din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău şi Vrancea

Galaţi
Deszăpezire de 850.000 de lei

Primăria Galaţi a cheltuit peste 850.000 lei pentru acţiunile de deszăpezire din decembrie şi ianuarie. În total, au fost implicate 11 societăţi publice şi private. La dispoziţia Comandamentului pentru deszăpezire şi combaterea poleiului, sunt pregătite pentru intervenţie 84 de utilaje.

image

Brăila
Autobuze pentru cumpărături

Societatea de transport public a înfiinţat un nou traseu în municipiu. Două autobuze şi tot atâtea microbuze ale Braicar, vor face zilnic, între orele 8.45 - 20.15, la fiecare 30 de minute, legătura între între Dispeceratul din Barieră, Piaţa Mare şi Hypermarket-ul Selgros.

Buzău
Ultima lună la impozite

Municipalitatea din Buzău a anunţă contribuabilii persoane fizice şi juridice că ziua de 31 martie 2010 este data scadentă pentru plata impozitelor şi taxelor locale, aferente semestrului I din anul curent. Pentru depăşirea termenele scadente se percep majorări de intârziere de 0,1% pe zi.

Vrancea
Marfa ieftină, confiscată

De la începutul anului, inspectorii de la Direcţia de Finanţe Vrancea au confiscat bunuri în valoare de peste 30. 000 de lei. O parte din marfă a fost valorificată prin magazinul propriu al instituţiei iar o alta, în valoare de 3.000 de lei, a fost donată a Crucii Roşii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite