Cîrcei, în fruntea finanţelor buzoiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin ordin al Ministrului de Finanţe, Petruş Octavian Cîrcei este, de luni, noul şef al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Buzău. Acesta îl va înlocui pe economistul Liviu Ilie, cel care a fost detaşat la Piatra Neamţ.


Prin detaşarea temporară pe 6 luni a fostului director Liviu Ilie pe funcţia de director executiv la DGFP Piatra Neamţ, Petruş Octavian Cîrcei a fost promovat pe funcţia de director executiv al DGFP Buzău.

Noul şef al finanţelor buzoiene este absolvent al facultăţii de finanţe-bănci-contabilitate a Univeristăţii „Petre Andrei” din Iaşi şi are un masterat în administraţie publică.

Petruş Octavian Cîrcei şi-a început cariera în domeniul finanţelor pe data de 1 ianuarie 1991, ca inspector la Administraţia Financiară Buzău. Între 1993 şi 2000, a fost consilier în cadrul serviciului de revizie fiscală iar din 2000 până în 2005 a fost auditor superior în cadrul Serviciului Audit Intern. Din 2005 până în 2007 a deţinut funcţia de director executiv adjunct – coordonator al Inspecţiei fiscale iar din 2007 până în prezent a fost şeful administraţiei finanţelor publice pentru contribuabili mijlocii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite