Cimitirul de animale de lângă Poşta Câlnău a fost astupat. Vinovatul tot s-a ales cu o amendă de 50.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarii de la Garda de Mediu l-au amendat pe patronul abatorului care a aruncat
Comisarii de la Garda de Mediu l-au amendat pe patronul abatorului care a aruncat

S-au luat primele măsuri în cazul cimitirului de animale improvizat lângă satul Poşta Câlnău. Comisarii Gărzii de Mediu Buzău i-au impus omului de afaceri Toni Bocioacă să salubrizeze, până pe 30 mai, zona unde au fost aruncate deşeurile animaliere.


Chiar dacă, luni, groapa cu leşuri a fost găsită astupată de comisarii de la Garda de Mediu şi de reprezentanţii DSVSA, afaceristul nu a scăpat însă de sancţiune. Garda de Mediu l-a amendat cu 50.000 de lei, iar până la sfârşitul acestei luni trebuie să salubrizeze zona.

Dejecţiile şi resturile animale proveneau de la un abator al cărui proprietar este afaceristul Anton Constantin, cunoscut sub numele Toni Bocioacă. Prins cu mîţa-n sac, omul a încercat să convingă autorităţile că are pe câmp o fermă de larve pentru pescuit.
   
Pe administratorul abatorului care încerca să scape de deşeurile rezultate din sacrificări de animale, aruncându-le pe un câmp în loc să le incinereze, îl paşte o amendă şi de la Direcţia Sanitar-Veterinară, în valoare de 6.000 de lei. 

PE ACEEAŞI TEMĂ  VIDEO Cimitir de animale lângă o comună din Buzău. Ar fi o fermă de viermi gestionată de un patron de abator
VIDEO Aer irespirabil la Poşta Câlnău, din cauza unui fabricant de alcool
 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite