Centru cultural nou, inaugurat duminică la Săpoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările de reabilitare a Centrului cultural de la Săpoca au fost realizate în 9 luni
Lucrările de reabilitare a Centrului cultural de la Săpoca au fost realizate în 9 luni

Sute de localnici dar şi numeroase oficialităţi locale au participat, duminică după-amiază, la inaugurarea noului centru cultural din comuna Săpoca.

La inaugurarea noului centru cultural au luat parte sute de localnici, oficialităţi din administraţia judeţeană dar şi parlamentari buzoieni. Potrivit primarului Iulian Manea, Centrul cultural de la Săpoca dispune de dotări de ultimă generaţie. Sala are o capacitate de 150 de locuri iar aici se pot organiza de la diferite conferinţe şi manifestări culturale, până la nunţi şi botezuri. 

Construit în anii ‘30 şi reabilitat de atunci o singură dată, în anii ‘60, noul centru cultural al comunei a fost modernizat cu fonduri din bugetul local. Lucrările de reabilitare a Centrului cultural de la Săpoca au fost realizate în 9 luni.  400.000 de lei este suma cheltuită de Primăria Săpoca, din bugetul propriu al comunei.

Inaugurarea Centrului cultural de la Săpoca a fost marcată printr-un spectacol susţinut de artişti îndrăgiţi, precum Dinu Cezărică sau Adina Răducan.

Citeşte şi: VIDEO Mai multe morminte dintr-un cimitir buzoian au fost vandalizate, în week-end

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite