Biletele pentru concertul lui Ştefan Hruşcă sunt pe terminate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Hruşcă îi va colinda marţi pe buzoieni
Ştefan Hruşcă îi va colinda marţi pe buzoieni

Ca în fiecare an, Ştefan Hruşcă înclude în turneul său din preajma Crăciunului şi Buzăul. Spectacolul de colinde are loc marţi seară, în sala Teatrului G. Ciprian.

Îndrăgitul interpret de muzică folk Ştefan Hruşcă va susţine la Teatrul „George Ciprian” marţi, pe 14 decembrie, începând cu ora 20.00, un concert de o oră şi 45 de minute care va cuprinde melodii de pe toate albumele sale, colinde şi un moment special în memoria poetului Adrian Păunescu.

Spectacolul de la Buzău face parte dintr-un amplu turneu care a început miercuri printr-un show pentru românii din Roma şi continuat aseară în Bucureşti.

Biletele pentru concertul marca Ştefan Hruşcă au fost deja puse în vânzare şi se găsesc la casieria Teatrului „George Ciprian” la preţul de 50 de lei. Şomerii, studenţii, elevii şi pensionarii care vor să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă pe muzica lui Hruşcă vor beneficia de o reducere substanţială, putând achiziţiona două bilete la preţul de 50 de lei. „Biletele se găsesc deja la casieria noastră, am vândut o bună parte şi nu mai avem prea multe”, a spus Gina Chivulescu, referent al teatrului „George Ciprian”.

„Florile dalbe”, „Trei păstori”, „Afară ninge liniştit” sau „Linu-i lin” sunt doar câteva dintre colindele care vor aduce bucurie în inimile spectatorilor care vor fi prezenţi în sala teatrului buzoian.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite