Bătrână dintr-o comună buzoiană, violată de un nepot. Agresorul a fost dat pe mâna poliţiei de tatăl lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânâr, de 19 ani, din comuna Merei, a fost arestat preventiv după ce şi-a violat bunica, în noaptea de luni spre marţi. După ce victima şi-a alarmat rudele, fiul acesteia, şi tatăl infractorului, a pus mâna pe telefon şi a anunţat autorităţile. Autorul agresiunii era băut, spun poliţiştii, iar în aceeaşi noapte a spart un magazin din sat.

În noaptea de 13 spre 14 aprilie, poliţiştii de la Secţia de poliţie rurală Merei au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că, în noaptea precedentă, o bătrână de 78 de ani a fost victima unui viol. 

Poliţiştii au început imediat cercetările şi au demarat verificările pentru depistarea acestuia, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 19 ani din Merei, care a şi fost prins de poliţişti la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat în cursul nopţii la sediul magazinului pentru a-şi cumpăra ţigări. 

Întrucât era închis, a pătruns prin efracţie şi a sustras mai multe bunuri şi suma de bani din încasări. Patronul a calculat o pagubă de aproximativ 600 de lei.

Ulterior, s-ar fi deplasat la imobilul bătrânei, care îi era şi rudă şi ar fi manifestat intenţia de a înnopta la locuinţa acesteia. Întrucât bătrâna a refuzat, tânărul ar fi agresat-o şi, prin constrângere, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol calificat şi furt calificat, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi urmare sesizării instanţei, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite