BAC 2015 Buzău, sesiunea de toamnă. La Real, absolvenţii au avut de caracterizat un personaj dintr-o nuvelă la proba scrisă la Limba Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barem istorie Bacalaureat 2015

BAC 2015 sesiunea de toamnă. În sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, s-au înscris aproximativ 1.300 de absolvenţi de liceu din Buzău. Îşi vor încerca norocul în această sesiune candidaţii nepromovaţi în sesiunile anterioare, absenţii din vară sau corigenţii care au promovat între timp.

Luni, a fost programată proba scrisă la Limba şi Literatura Română, din cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureatului.

UPDATE Elevii de la profilul Uman au avut de făcut, la subiectul al doilea, un text argumentativ privind importanţa cunoaşterii biografiei unei personalităţi culturale sau istorice. La subiectul al treilea, aceştia au avut de vorbit despre relaţia dintre două personaje dintr-o nuvelă studiată. 

UPDATE Cei care au terminat profilul Real au avut de rezolvat la primul subiect mai multe cerinţe legate de poezia „Dor” scrisă de Nicolae Labiş. La subiectul al doilea, elevii au avut de făcut un text argumentativ privind activităţile umanitare din viaţa tinerilor. La subiectul al treilea, tinerii au avut de caracterizat un personaj dintr-o nuvelă. 

La Buzău au fost stabilite patru centre pentru susţinerea probelor scrise. Este vorba de Colegiul Agricol „Dr. C-tin Angelescu” unde vor da examen 274 de candidaţi, Liceul tehnologic “Henri Coandă” Buzău vor susţine probele scrise 339 tineri, la Liceul Tehonologic Meserii şi Servicii alţi 322 şi la Liceul Tehnologic „Victor Frunză” cu 314 candidaţi. Totodată, a fost înfiinţaţă o subcomisii la Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Nehoiu care va funcţiona pe lîngă centrul stabilit la Centrul de examen Liceul Tehnologic Meserii şi Servicii. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite