Apel pentru salvarea lui Vlăduţ Ilinca, un copil de 6 ani, diagnosticat cu o boală cumplită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlăduţ Ilinca, un băiat de numai 6 ani, diagnosticat cu cancer la vezică, are mare nevoie de ajutor pentru a avea o şansă la viaţă. A fost diagnosticat cu rabdomiosarcom embrionar şi a fost supus deja unei prime intervenţii chirurgicale. Medicii din Olanda îi dau şanse copilului însă costurile tratamentului depăşesc cu mult posibilităţile familiei.

Drama familiei lui Vlăduţ este cu atât mai mare cu cât şi mama sa a fost diagnosticată, în urmă cu 2 ani, cu cancer de col uterin.

Vlăduţ a fost diagnosticat cu o boală teribilă, rabdomiosarcom embrionar – cancer de vezică, o maladie rară şi cu o evoluţie rapidă. Băieţelul  a trecut deja printr-o intervenţie chirurgicală, iar şansa vindecării lui este urmarea unor tratamente costisitoare în Olanda, care depăşesc mult posibilităţile părinţilor săi.

Pentru Vlăduţ Ilinca a fost creată o pagină de Facebook de către o tânără buzoiancă, Diana Toma, impresionată de povestea lui şi care s-a implicat în multe campanii şi proiecte umanitare, şi care acum îi îndeamnă pe oameni să-l sprijine şi să contribuie la salvarea lui. 

„Vlăduţ este un copil frumos de şase ani, care se agaţă cu încleştare de viaţă. O viaţă care, fără ajutorul nostru, de la mic la mare, s-ar putea stinge, dacă el nu ajunge în Olanda, ţara care îi promite o şansă! Noi, buzoienii, am dat de multe ori dovadă că suntem o comunitate sensibilă la nevoia aproapelui nostru şi ne-am mobilizat exemplar ca să ajutăm. Pagina aceasta este strigătul disperat al unor părinţi cărora li se stinge copilul sub ochi! Noi putem să-l trimitem pe Vlăduţ la tratament în Olanda, donând oricât de puţin pentru viaţa lui! Nu trebuie decât să facem un exerciţiu simplu de imaginaţie şi în locul lui Vlăduţ să ne vedem puiul! Orice sumă şi rugăciunile sunt binevenite!”.

Buzoienii care doresc să-l sprijine pe Vlăduţ Ilinca în lupta sa cu boala cumplită care nu-l lasă să se bucure de copilărie pot dona în contul IBAN: RO71BTRL01001201F21178XX – în lei; RO89BTRLEU RCRT00F2117801 – în euro.

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania, titular Ilinca Nicoleta Alina şi se mai poate ajuta prin paypal. 

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite