Alcoolul l-a adus în pragul sinuciderii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a trimis la faţa locului un ofiţer specialist în astfel de situaţii                                        FOTO: Arhivă
Poliţia a trimis la faţa locului un ofiţer specialist în astfel de situaţii                                        FOTO: Arhivă

Un tânăr de 30 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a urcat, aseară, pe un bloc din cartierul Micro XIV şi a ameninţat că se sinucide. Acesta, un infractor cu state vechi, era supărat că nu este acceptat de familia fostei iubite.

După ce s-au chinuit minute în şir să îl determine să coboare de pe bloc, vecinii au alertat Poliţia, care a trimis la faţa locului un ofiţer specializat în astfel de situaţii. 

Tânărul a discutat cu oamenii legii şi a acceptat  să coboare de pe bloc. Acesta a fost dus imediat la sediul Poliţiei municipale, acolo unde i-a fost aplicată  o amendă de 400 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Ulterior, individul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

Gestul tânărului nu i-a surprins prea tare pe poliţişti, nici pe oamenii din cartier, tânărul turbulent fiind cunoscut pentru astfel de gesturi. Bărbatul a fost cercetat de nenumărate ori pentru furturi şi alte infracţiuni. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite