Agent comercial al unei firme de farmaceutice din Buzău, urmărit penal pentru delapidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul şi-a prejudiciat firma la care lucra cu aproape 100 de mii de lei
Bărbatul şi-a prejudiciat firma la care lucra cu aproape 100 de mii de lei

Poliţiştii buzoieni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descoperit un agent comercial din Buzău care, în numai doi ani, a reuşit să ţepuiască firma la care lucra cu aproape un miliard de lei vechi. Acum, el este urmărit penal pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Buzău, este bănuit că, în perioada 2010 - 2012, în calitate de agent comercial în cadrul unei firme de distribuţie produse farmaceutice, ar fi falsificat mai multe chitanţe de încasare, prin înscrierea pe exemplarul doi a unei sume mai mici decât cea încasată de la client. În acest mod, buzoianul şi-ar fi însuşit, pe nedrept, suma totală de 90.730 de lei, din care s-a recuperat până în prezent suma de 22.500 de lei. 

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările şi întreprind activităţi în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

Citeşte şi: VIDEO Accident într-un parc din Buzău. Un turc s-a înfipt cu maşina într-un stâlp, după ce a rupt un gard metalic

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite