VIDEO Scene şocante pe o stradă din Bucureşti. Un câine este atacat de un Amstaff lăsat liber. Oamenii se luptă cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene şocante s-au petrecut pe o stradă din Bucureşti, într-o zonă centrală a Capitalei, unde un câine de companie a fost atacat deosebit de violent de un câine Amstaff. Stăpâna acestuia îl plimba dezlegat, ţinând lesa în mână. Ca să scoată câinile atacat din încleştarea Amstaff-ului, s-au luptat mai multe persoane, iar secvenţele sunt dramatice.

Incidentul violent, cu impact emoţional, a fost postat pe Facebook de Elisabeta Badea, campioană a României la popice. „Doamna popicelor“ sesizase cu două zile înainte că Amstaff-ul este scos la plimbare fără botniţă şi lesă. S-a întâmplat pe strada Căluşei, din zona Liceului Iulia Haşdeu. 

Imaginile sunt şocante.

Când observă apropierea Amstaff-ului, stăpâna câinelui de companie, care se plimba paşnic pe stradă, îl ia în braţe şi îl urcă pe capota unei maşini parcate.

Amstaff-ul însă sare la câine şi-l trage în jos, urmând o încleştare dramatică. 

Femeia se luptă cu Amstaff-ul pentru a-şi scoate câinele din colţii acestuia, soseşte şi stăpâna câinelui de luptă care începe să-l biciuiască cu lesa pe care o ţinea în mână. 

În ajutorul femeilor sare şi un bărbat care observase cele întâmplate şi a adus o găleată de apă ca s-o arunce pe Amstaff. Un şofer opreşte maşina şi timp de aproape 4 minute mai multe persoane încearcă să oprească atacul câinelui. 

Câinele rănit a supravieţuit, dar este „rupt peste tot“, cum spune Elisabeta Badea, fiind dus de urgenţă la medicul veterinar pentru intervenţii chirurgicale. 

„Va postam acum doua zile că pe strada mea un Amstaff câine de lupta şi ştiu ceea ce scriu a atacat câinele prietenei mele... 

Va las pe voi să vedeţi aceste imagini care va pot afecta emoţional.

Este foarte important sa vizionaţi filmul pentru a putea da relaţii despre femeia care însoţea câinele "cu lesa in mana".

Va rog să distribuiţi masiv, este foarte grav şi se poate întâmpla oricui.

Important de văzut în film că cineva fuge de frica cu un copil. Mai mult de atât câinele a punctat o doamna cu un copil în braţe.

Cei doi muncitori care au salvat câinele şi cărora le purtam recunoştinţă şi respect, erau pregătiţi să ucidă câinele daca ar fi atacat a doua oară mama şi copilul.

Din păcate această imagine nu a mai fost filmata. Trebuie sa fii OM curajos sa te lupţi cu aşa COLOS antrenat să ucidă.

PS. TOTUL S-A INTAMPLAT PE STRADA CALUSEI IN ZONA LIC. IULIA HASDEU. TREBUIA SA FIE O ZI NORMALA PENTRU UN MEDIC CARE SE PLIMBA CIVILIZAT CU CAINELE IN LESA ,DAR NU A FOST SA FIE ASA. PANA CAND????“, scrie Elisabeta Badea. 

Pe aceeaşi temă: 

Copil de 9 luni muşcat de cap de pitbullul familiei. Încercând să-l salveze, mama micuţului a fost atacată şi ea de câine

Bătrână atacată de propriul câine din curte. Femeia a fost muşcată de cap, de faţă şi de mâini

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite