VIDEO O tânără care dă lecţii de dans în Bucureşti a luat faţa portoricanilor la salsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca Simona Petric a câştigat locul întâi la categoria “Solo Feminin” de la Campionatul Mondial de Salsa care s-a desfăşurat în Puerto Rico în urmă cu două zile.

Simona Petric a mai avut rezultate concursurile internaţionale de dans, însă în urmă cu două zile a uimit publicul de la Campionatul Internaţional de Salsa, cu toate că favorită a fost o dansatoare locală, Jacqueline Ramos.

Tânăra de 28 de ani predă cursuri în Capitală, la şcoala de dans Salsa Factory, unde îl are partener de dans pe Valentin Ştefan. Este absolventă de Automatică şi Calculatoare, la Politehnica Bucureşti şi dansează de la şase ani, încă de când se afla în Cugir, Alba, oraşul ei natal.

Simona este Membră a Federaţiei Române de Dans Sportiv şi a obţinut numeroase premii internaţionale, înainte să se claseze pe locul întâi la competiţia din Puerto Rico.
Cu toate că acum a câştigat la categoria solo, în 2008, împreună cu partenerul ei Valentin, a urcat pentru prima dată pe podiumul Salsa Championship, obţinând atunci locul al treilea.

“Am început să dansăm împreuna din februarie 2008 datorită compatibilităţii aproape perfecte în dans. Felul nostru de a interpreta muzica ne-a ajutat să avem în acest moment un stil cu caracteristici unice şi ne-a determinat să înfiinţăm propria noastră şcoală de dans”, povestesc aceştia pe site-ul salsafactory.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite