Viceprimarul Sectorului 6 lansează aplicaţia „6!...Cetăţenii sesizează!“. Bucureştenii pot semnala problemele din sector cu ajutorul telefonului mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, lansează aplicaţia „6!...Cetăţenii sesizează!“. Prin această aplicaţie, cei care locuisc în sector îi pot scrie viceprimarului despre problemele pe care le întâmpină şi pe care primăria le-ar putea rezolva.

Mai exact, este vorba despre o aplicaţie gratuită pentru telefonul mobil, care le permite locuitorilor din sectorul 6 să îl informeze pe viceprimar cu privire la probleme apărute în această zonă. Aplicaţia a fost realizată în urma numeroaselor sesizări pe care primăria le-a primit de la cetăţeni în timpul audienţelor săptămânale. Marea problemă, susţine viceprimarul, era legată de faptul că oamenii pierdeau foarte mult timp pentru că erau nevoiţi să se deplaseze la sediul primăriei.

„Aplicaţia urmăreşte mişcorarea timpului piedut de către cetăţenii din Sectorul 6 pentru depunerea unei petiţii, precum şi facilitarea comunicării dintre autoritatea locală şi cetăţeni. Fiind un mijloc foarte uşor de folosit şi mai ales la îndemâna tinerilor, aplicaţia se doreşte a fi un mod eficiente de a sesiza rapid orice problemă apărută în sector. În plus, este încurajată participarea civică şi dezvoltarea spiritului comunitar în Sectorul 6“, anunţă viceprimarul.

gabriel petrea viceprimar ps6

Gabriel Petrea, viceprimar FOTO PS6

Sesizările pot fi însoţite de o fotografie, o descriere şi o localizare GPS precisă pentru a fi cât mai simplă şi cât mai rapidă rezolvarea ei. Printre facilităţile aduse de această aplicaţie, spune Gabriel Petrea, se numără urmărirea traseului petiţiei, comunicare directă cu cel care a depus-o, vizualizarea altor petiţii depuse sau generarea unor rapoarte cu privire la zonele cu cele mai mari probleme din sector şi la modul în care acestea pot fi rezolvate.

Aplicaţia poate fi descărcată pe telefonul mobil cu sistemul de operare Android de la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiversal.sector6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite