Urmărire pe străzile Capitalei: Poliţiştii au prins patru bărbaţi care au spart 60 de magazine din Bucureşti şi Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reuşit să prindă, marţi noaptea, patru bărbaţi suspecţi în cazul a 60 de spargeri de magazine din Ilfov şi Bucureşt. Prejudiciul adus de aceştia se ridică la peste 500.000 de lei. Pentru prinderea lor, poliţiştii au fost nevoiţi să intre cu maşina în autoturismul hoţilor.

Maşina cu care opreau cei patru hoţi a fost blocată de oamenii legii în trafic. În urma impactului dintre cele două maşini doi ofiţeri ai echipajelor special au fost accidentaţi, la fel ca şi doi dintre suspecţi. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit RTv.net, poliţiştii erau pe urmele hoţilor de mai bine de şase luni. În urmă cu câteva luni, oamenii legii au mai organizat o acţiune de anihilare a reţelei, însă cei patru au reuşit să scape. . Marţi seară, poliţiştii şi mascaţii le-au organizat un flagrant. Suspecţii au încercat să scape, dar maşina le-a fost blocată de un autoturism al poliţiei.

"Pe la 1 si ceva am auzit scârţâituri, voci şi o bubuitură. O bubuitură foarte puternică urmată de alte bubuituri", a relatat un martor la prinderea hoţilor
"Este vorba despre o grupare infracţională care, în decursul acestui an, a sustras din aproximativ 60 de societăţi comerciale din Bucureşti, şi judeţele limitrofe. Aceştia purtau cagule, iar în momentul verificării autovehiculului, au fost găsite mai multe unelte folosite pentru spargerea de societăţi comerciale", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt la IPJ Ilfov.

Prejudiciul în acest caz se ridică la aproximativ 500.000 de lei. Suspecţii riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 la 18 ani pentru furt calificat.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite