Traficul rutier va fi restricționat pe trei bulevarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulația pe Nicolae Bălcescu, Kogălniceanu și Kiseleff va fi îngreunată pentru executarea unor lucrări la rețeaua de gaze sau pentru activități sportive.

Reprezentanții Primăriei Capitalei au anunțat că de astăzi, ora 16.00 și până pe 29 august, ora 10.00  se va resticţiona traficul rutier pe banda 3 de circulaţie de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Hotel Intercontinental, pe sensul de ciculaţie dinspre strada Batiştei spre Piaţa Universităţii.

Restricţia este impusă de lucrări  de intervenţie la reţeaua de distribuţie a gazelor.

De mâine de la ora 19.00 și până pe 29 august, ora 14.00  se va resticţiona traficul rutier și pe bulevardul Kogălniceanu (pe banda destinată RATB) în dreptul numerelor 5, 47 ,71, pe sensul de mers dinspre Piaţa Operei către strada Schitu Măgureanu.

În această perioadă se vor executa lucrări de intervenţie  la reţeaua de distribuţie a gazelor.

Zonă închisă pentru practicarea sportului

Tot de mâine și până pe 28 august, pe Kiseleff, între strada Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe strada Monetăriei va fi restricţionat traficul rutier, începând cu ora 22:00 până duminică 28 august, ora 15:00 pentru desfăşurarea campaniei „Capitala creşte verde”.

Șoferii pot alege ca rute ocolitoare: Bd. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei sau Bd. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite