Sute de apartamente noi, de vânzare în cea mai verde zonă din Capitală. Află cât costă o locuință

0
Publicat:
Ultima actualizare:

GTC România a scos la vânzare a doua fază a proiectului rezidenţial FeliCity, dezvoltat în zona de nord a Bucureştiului. Complexul a fost finalizat recent şi cuprinde 212 de apartamente.

FeliCity este amplasat în sectorul 1, în imediata apropiere a pădurii Băneasa. Ansamblul este compus din clădiri cu un regim redus de înălţime, de patru etaje, plus mansardă, dispunând de parcări subterane şi la suprafaţă şi spaţii verzi. Prima fază a proiectului cuprinde 112 locuinţe.

"Deţi piaţa rezidenţială din România trece prin momente dificile, există în continuare cerere pentru locuinţe noi, atât timp cât produsul oferit este unul corect din punct de vedere al amplasării, preţului de vânzare, suprafeţelor şi calităţii construcţiei şi a finisajelor. Suntem o companie internaţională, cu o situaţie financiară stabilă, şi avem încredere în continuare în proiectele dezvoltate în România", a declarat, într-un comunicat, Shimon Galon, directorul executiv al GTC România.

Un apartament cu 3 camere, circa 74.000 de euro

Preţurile apartamentelor din faza a doua a FeliCity încep de la 73.780 de euro pentru un apartament cu trei camere, cu o suprafaţă totală de 125,8 de metri pătraţi. Agentul exclusiv de vânzare al FeliCity este Coldwell Banker Affiliates of Romania.

FeliCity este al doilea proiect rezidenţial dezvoltat pe plan local de către GTC România, după Rose Garden, amplasat în zona Colentina. GTC a mai construit în România proiectele de birouri Europe House, America House şi City Gate, toate în Bucureşti, precum şi patru centre comerciale sub brandul Galleria, în Arad, Buzău, Piatra-Neamţ şi Suceava.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite