Starea lui Şerban Ionescu s-a agravat. Actorul trebuie transferat de urgenţă la o clinică din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drama pe care o trăieşte Şerban Ionescu de ceva timp încoace, pare a nu se mai termina. Deşi medicii de la Spitalul S.R.I. fac tot ce le stă în putinţă pentru actor, aceştia sunt lipsiţi de soluţii în faţa bolii pe care Şerban Ionescu a contactat-o printr-o muşcătură de căpuşă, Borrelia.

Specialiştii care îl îngrijesc pe actor spun că stadiul bolii care îl macină este deja într-o stare destul de avansată iar tratamentul care îi este administrat nu are efectul scontat. Îngrijoraţi de starea acestuia, medicii de la spitalul S.R.I. l-au sfătuit pe acesta să se transfere la un spital din Viena, unde îi poate fi asigurat un tratament profesionist constant. Din păcate, medicii români nu îl pot ajuta mai mult pe marele actor deoarece, în România nu sunt foarte multe cazuri de Borrelia iar tratamentul de care dispunem este unul care combate primele semen ale acestei teribile boli.

Colegii şi apropiaţii lui Şerban Ionescu au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru ca actorul să se poată trata cum trebuie împotriva maladiei care îi distruge încetul cu încetul sistemul muscular şi cel neurologic. Cu toate acestea, actorul s-a împotrivit campaniei de ajutorare. Horaţiu Mălăiele, un apropiat al lui Şerban, l-a vizitat şi a încercat să îl convingă pe acesta să se lase ajutat.

CIteşte şi La un pas de paralizie din cauza unei căpuşe: actorul Şerban Ionescu nu-şi mai poate mişca mâinile

Tratamentul pentru această maladie este foarte scump şi presupune o internare relativ îndelungată, de aceea, Şerban Ionescu are nevoie de ajutorul tuturor. Prietenii lui au organizat mai multe evenimente caritabile pentru a strange suma necesară transferului lui la o clinică de specialitate vieneză.

Pentru marele actor s-a creat un cont în care toţi cei care doresc pot dona bani, iar pe data de 26 mai se va juca piesa "Dineu cu prosti", în care actorul a interpretat un rol. Atunci va avea loc evenimentul de strângere de fonduri propriu-zis, pentru ca Şerban să poată pleca la tratament la Viena.

Cei care vor să-l ajute pot dona bani în contul deschis pe numele actorului.

Numar cont: RO 19RNCB0318050015460001
Titular: SERBAN IONESCU
Banca Comerciala Romana
Sucursala Piata Rosetti

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite