Spotlight, festivalul de lumini, se desfășoară în weekend. Vor fi restricții de trafic

0
Publicat:

În perioada 21 - 23 aprilie, între orele 19:00-23:00, traficul rutier va fi restricționat pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Bd. Dacia și Bd. Regina Elisabeta, fără afectarea intersecțiilor (se va permite traversul auto pe la intersecția cu Str. Ion Câmpineanu). Pe durata restricţiilor se va asigura o bandă de urgenţă pentru accesul auto la instituțiile din zona afectată, precizează Brigada Rutieră.

Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Restricțiile de circulație vin în contextul desfășurării evenimentului cultural artistic denumit „Spotlight – Festivalul Internațional al Luminii București”, organizat de ARCUB. Acesta constă în spectacole de lumină, instalații luminoase și video mapping.

Rute ocolitoare:

-Bd. Lascăr Catargiu – Bd. Gheorge Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. I.C. Brătianu;

-Str. Buzești – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenței.

„Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier și de prevenire a accidentelor de circulație. Totodată solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa”, se mai arată în comunicat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite