SEXGATE LA JEAN MONNET Profesorul acuzat de viol - la închisoare, eleva acuzatoare - la psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul adolescentei de la “Jean Monnet” susţine că starea psihică a fetei era îngrijorătoare şi au trebuit să o interneze la psihiatrie. Susţinătorii de pe Facebook a lui Dan Vişan nu cred în boala fetei şi o acuză că ar avea “fiţe”.

“Dacă părinţii ei sunt cu bani normal au dat bani şi au internat-o”, susţine una dintre fanele de pe Facebook. “Fiţe de puştoaică de bani gata... Octaviane, o să ieşi din … ăsta cu faţa curată, fii răbdător”, susţine o altă tânără.Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

“Dacă avem bani cumpăram pe oricine, de ce acum într-un timp atât de scurt brusc a avut nevoie de internare la o secţie de psihiatrie şi de ce liceul a acceptat-o pentru că tulburările psihice nu apar peste noapte. Ar trebui demişi toţi cei care au fost cumpăraţi de tatăl fetei, aceştia sunt adevăraţii vinovaţi”, îşi dau alţii cu părerea.

Eleve de la Jean Monnet, în fotografii incendiare pe Facebook
image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

Citeşte şi:

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

image
BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite