Scandal cu înjurături şi geamuri sparte în Sectorul 1 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru bărbaţi au fost sancţionaţi de Poliţie cu amenzi în valoare de 200 de lei
Patru bărbaţi au fost sancţionaţi de Poliţie cu amenzi în valoare de 200 de lei

La miezul nopţii trecute, prin apel 112, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în faţa unui magazin din zonă, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict, a comunicat Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţiştii, care au identificat persoanele implicate şi le-au condus la sediul subunităţii. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un  grup format din 5 persoane, 4 adulţi şi un minor, aflat în faţa unui magazin, un bărbat ar fi  adresat anumite cuvinte unui trecător. 

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite şi a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenţia de aplanare a situaţiei, au intervenit alte doua persoane, un bărbat şi o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. 

În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi lovire sau alte violenţe. Patru bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare, a mai transmis Poliţia Capitalei.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite