Rammstein, din nou în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Rammstein va avea un show presărat cu efecte pirotehnice FOTO Photoland / wenn
Trupa Rammstein va avea un show presărat cu efecte pirotehnice FOTO Photoland / wenn

Rock The City 2013, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, are loc sâmbătă şi duminică, în Capitală, în Complexul Romexpo. Trupa Rammstein va avea un show presărat cu efecte pirotehnice, care se anunţă de-a dreptul incediar.

Prima trupă din programul zilei de sâmbătă, 27 iulie, este Goodbye to Gravity. Seara va continua cu trupele Boon, Rezident Ex, Enslaved şi Heaven Shall Burn. Duminică, programul va începe cu Psychogod. Apoi, pe scenă vor urca White Walls, Trivium şi  Bullet For My Valentine. Apoi, în sfârşit va fi rândul muzicienilor de la Rammstein.

Solistul este pirotehnician

Trupa germană este faimoasă pentru utilizarea focului în spectacole, iar solistul Till Lindemann este pirotehnician autorizat. Pe scena de la Bucureşti, el va fi cuprins în întregime de flăcări în mai multe momente ale show-ului. În ceea ce priveşte recuzita scenică a celebrei trupe, montarea acesteia va începe imediat după încheierea primei zile de festival şi va dura până în ziua următoare, fiind asigurată de cei 70 de tehnicieni ai formaţiei.

Echipa de producţie a festivalului este formată, în total, din peste 500 de persoane, care vor asambla scena, vor monta sistemele de sonorizare şi lumini, dar se vor ocupa şi de efectele pirotehnice.

Organizatorii festivalului au anunţat că trupa americană Spineshank a fost nevoită să îşi anuleze întreg turneul european şi nu va putea cânta la această ediţie a Rock The City. Artiştii invitaţi în acest an vor concerta pe o scenă  de 20 de metri înălţime, una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume, şi va avea o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi, cântărind peste 150 de tone.

Sistemul de sonorizare este unul dintre cele mai moderne de pe piaţă şi este compus din peste 100 de difuzoare de mare putere, în timp ce luminile vor fi configurate diferit pentru fiecare trupă, culminând cu un spectacol vizual grandios, la concertul trupei Rammstein. Există patru tipuri de abonamente care includ ambele zile de festival, iar preţul lor variază între 143,78  lei şi
479,25  lei. 

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Festivalul Rock the City 2013: solistul Rammstein, în flăcări

Concertele şi festivalurile verii 2013

Trei zile de rock, încheiate cu trei ore de show incendiar Guns N' Roses

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite