Raicu: Vom înfiinţa trei comisii care să-i ancheteze pe "locotenenţii" lui Oprescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va înfiinţa, în prima şedinţă extraordinară, trei comisii de anchetă care să evalueze modul de cheltuire a banilor publici de către Administraţia Străzilor, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) şi Direcţia Transporturi din Primăria Capitalei, conduse de "locotenenţii" lui Sorin Oprescu, a anunţat, azi, viceprimarul PDL Mircea Raicu, relatează Med

"PDL Bucureşti va iniţia trei comisii de anchetă în prima şedinţă extraordinară a CGMB. Anunţăm decizia CGMB de a înfiinţa trei comisii de anchetă pentru a vedea pe ce s-au dus banii bucureştenilor la Administraţia Străzilor, la Administraţia Lacuri, Parcuri Agrement şi la Direcţia de Transporturi din PMB", a spus Raicu.

El a precizat că cei trei directori din fruntea acestor instituţii, respectiv Alina Roman de la Adminsitraţia Străzilor, Ioan Dedu de la Direcţia de Transporturi şi Radu Popa de la ALPAB sunt "locotenenţii" primarului general Sorin Oprescu şi reprezintă "camarila toxică şi rapace" care a pus mâna pe bugetul Capitalei.

"Alina Roman, Ioan Dedu şi Radu Popa sunt trei dintre cei care spoliază zi de zi banii bucureştenilor, care au acumulat averi inexplicabile. Pe aceşti oameni Sorin Oprescu i-a cauţionat şi îi sprijină. Au o misiune clară de a strânge bani pentru campania electorală a lui Sorin Oprescu de anul viitor. Ei sunt finanţatorii primarului general şi ai campaniilor electorale ale USL de anul viitor", a acuzat Raicu.

El a făcut acest anunţ în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la intersecţia dintre strada Buzeşti şi Piaţa Victoriei, pentru a arăta că trei stâlpi care susţin cablurile electrice care deservesc tramvaiele în zonă au fost lăsaţi pe carosabil.

"La mijlocul acestei săptămâni, Sorin Oprescu a inaugurat primul tronson din diametrala Nord-Sud Buzeşti-Berzei-Uranus. Cei trei stâlpi au fost lăsaţi în mijlocul drumului, iar gropile din carosabil arată cât de bune sunt lucrările lui Sorin Oprescu, făcute de mântuială, în grabă, fără respect pentru banii bucureştenilor", a spus Raicu.

El l-a criticat pe primarul general pentru faptul că ar fi inaugurat o "jumătate de stradă", cu doi stâlpi în mijloc, chiar în centrul Capitalei, în faţa clădirii Guvernului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite