Primarul Sectorului 2: În lac s-au aruncat deşeuri cu duba. Plătim cu dobândă usturătoare nişte „ciupeli” din trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
FOTO Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, face apel la bucureşteni să nu mai arunce gunoiul "la întâmplare" şi spune că în lacuri s-au aruncat deşeuri "cu duba": "Nu înţeleg câtă nepăsare (ca să nu zic altfel) trebuie să ai ca să arunci aşa în neştire gunoi în lac".

El afirmă, într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook, că de câte ori vizitează lucrările de ecologizare a salbei de lacuri se îngrozeşte văzând cât gunoi a fost aruncat acolo:

"Nu înţeleg câtă nepăsare (ca să nu zic altfel) trebuie să ai ca să arunci aşa în neştire gunoi în lac. Nu înţeleg cum le-a dat prin cap să transforme bădărănia în afacere.

Nu înţeleg cum naiba “foştii” s-au făcut că plouă în timp ce sectorul pe care îl conduceau devenea o bombă ecologică.

În lac s-a aruncat cu duba. Aici a ajuns gunoiul de care n-aţi ştiut cum să scăpaţi când aţi renovat apartamentul. Şi aţi sunat un băiat care “căra moloz”. Era mai ieftin. Iar acum plătim cu dobândă usturătoare nişte “ciupeli” din trecut".

Mihaiu mai spune că ecologizarea lacurilor va fi dusă până la capăt, pentru a scoate tot gunoiul din lacurile din sector, dar că trebuie "să înţelegem că gunoiul nu se poate băga sub preş la nesfârşit":

"Să înţelegem că dacă ne furăm căciula singuri rămânem fără ea. Nu mai aruncaţi gunoiul la întâmplare, vă rog. Pe stradă, în spaţiul verde sau în lac. Ne costă pe toţi mai devreme sau mai târziu."

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite