O boschetară bolnavă psihic a intrat cu forţa în Liceul "Emil Racoviţă" şi a băgat spaima în elevi din cauza înfăţişării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie fără adăpost, de aproximativ 25 de ani, a pătruns în incinta Colegiului Naţional cu profil sportiv "Emil Racoviţă" din Bucureşti. Deşi iniţial reprezentanţii instituţiei au crezut că femeia este înarmată cu un cuţit, în urma verificărilor poliţiştii au descoperit că aceasta nu avea nicio armă  asupra sa. 

Femeia fără adăpost a vânat un moment de neatenţie al paznicilor şi a intrat în liceu, pe unde a început să se plimbe nestingherită şi să vorbească de una singură. Din cauza înfăţişării, copiii s-au speriat de ea şi au anunţat profesorii, care au sunat imediat la Poliţie. Agenţii au reuşit s-o mobilizeze, iar în urma percheziţiei s-a descoperit că nu avea nicio armă albă asupra sa, ci era doar bolnavă psihic. Ulterior, aceasta a fost transportată la un spital de specialitate.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, la piscina din cadrul Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu", aflată în apropiere de liceu, unde se pregătesc copiii de la "Racoviţă", au fost înregistrate furturi din vestiare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite