Metamorfozarea Aeroportului Băneasa, pe 25 martie: din hangar devine autogară business

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi operatorii aerieni low-cost vor fi mutaţi la Otopeni, pe 25 martie, ca urmare a procesului de transformare a aeroportului Aurel Vlaicu într-unul de lux.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportulu Henri Coandă, Valentin Iordache mutarea va dura probabil câteva zile, iar diferenţa de preţ a unui bilet nu va depăşi 5 euro.

Dupa modernizare, aeroportul va arăta precum London City Airport, fiind dotat cu saloane şi restaurante de lux. Aerogară VIP, va primi avioane private, în primă fază şi va dispune de servicii de cinci stele: check in de 15 minute, valet parking , posibilitatea de întâlniri business la faţa locului etc.

Discuţiile cu operatorii aerieni low-cost au început încă de anul trecut „am avut multe întâlniri şi discuţii încă de anul trecut, iniţial mutarea era programată pentru sezonul de iarnă, în octombrie. Aeroportul Băneasa va fi unul pentru oameni de afaceri importanţi, care nu au timp de pierdut. Există această tendinţă în toată lumea", a mai declarat Valentin Iordache pentru bucureşti.adevarul.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite