Medicii protestează în curtea Spitalului Caritas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre angajaţii Spitalului Caritas din Capitală protestează, în această dimineaţă, în curtea unităţii sanitare, nemulţumiţi de anunţul făcut de ministrul Sănătăţii privind transformarea spitalului în cămin de bătrâni.

Managerul Spitalului Caritas, Bogdan George Jansen, a declarat pentru Mediafax că la acţiunea de protest participă angajaţii care au lucrat în serviciul de noapte.

"Nu ştiu dacă această hotărâre are acordul Consiliului general. Angajaţii mi-au cerut voie să protesteze între orele 8.00 şi 10.00 în curtea spitalului. Sunt în curte angajaţi care au lucrat de noapte şi care vor fi de serviciu după-amiază, cei din tura de zi aflându-se la muncă", a spus Bogdan George Jansen.
El s-a declarat surprins de decizia ministrului Sănătăţii de transformare a spitalului în centru de îngrijire a bătrânilor, spunând că până acum nu s-a pus niciodată această problemă.

Spitalul Caritas are 430 de paturi şi 470 de angajaţi, iar conform conducerii spitalului anual în această unitate sunt internaţi 19.500-20.000 de bolnavi, iar în acelaşi interval se nasc aproximativ 2.500 de copii.
Ministrul Sănătăţii a anunţat, săptămâna trecută, că Spitalul Caritas din Capitală va fi transformat în centru de îngrijire pentru vârstnici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite