Maşină fără şofer în Ilfov. Un tânăr s-a urcat pe plafon, iar distracţia i-a adus un dosar penal VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Captură Video
Foto Captură Video

Un tânăr din localitatea Ciolpani, Ilfov, a fost surprins de camerele de supraveghere urcat pe plafonul maşinii care încă se afla în mers. Poliţiştii s-au autosesizat, iar băiatul de 20 de ani, care nu deţine permis auto, s-a ales cu dosar penal.

În imagini se vede că bărbatul stă pe maşina care avansează cu viteză redusă. La un moment dat, şoferul se dă jos şi merge în continuare pe lângă autoturism, abia apoi se urcă din nou la volan.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a împrumutat maşina de la un prieten, iar acum sunt amandoi cercetaţi pentru faptele lor.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că incidentul s-a petrecut pe raza comunei Ciolpani, la începutul lunii martie, iar poliţiştii s-au sesizat din oficiu. „Un bărbat, în vârstă de 18 ani, după ce a condus un autovehicul pe strada Mănăstirea Vlad Ţepeş, din satul Siliştea Snagovului, a încredinţat vehiculul respectiv, pentru a fi condus pe drumurile publice, unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, despre care, ar fi cunoscut faptul că nu poseda permis de conducere. În acest sens, poliţiştii Staţiunii Snagov au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere şi repsectiv conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a precizat IPJ Ilfov, conform Digi24.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite