Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov, a provocat un accident auto pe centura Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier pe şoseaua de centură a Capitalei,în dreptul localităţii Mogoşoaia.

Surse din Poliţie au declarat, pentru Mediafax că accidentul s-ar fi produs din cauza Preşedintelui CJ Ilfov care nu ar fi acordat prioritate unui alte maşini.

Petrache conducea un autoturism marca Audi, iar în urma tamponării celor două autoturisme, au fost rănite uşor două persoane din maşina lovită de cea condusă de preşedintele CJ Ilfov.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră Ilfov i-au reţinut permisul auto şi i-au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele preşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache.

"Permisul i-a fost suspendat până la finalizarea cercetărilor. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumase alcool", au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite