Locurile de joacă din Cişmigiu vor fi reabilitate. Ce valoare are contractul

0
Publicat:

ALPAB a încheiat un contract pentru reabilitarea celor patru locuri de joacă din Parcul Cişmigiu, a anunţat, vineri, viceprimarul Horia Tomescu.

Macheta locurilor de joacă ce vor fi construite FOTO: facebook/Horia Tomescu
Macheta locurilor de joacă ce vor fi construite FOTO: facebook/Horia Tomescu

Investiţia este în valoare de 3,45 milioane lei, iar garanţia este de trei ani, urmaţi de doi ani mentenanţă post-garanţie, scrie Agerpres.

"În calitate de viceprimar al Municipiului Bucureşti, dar şi de părinte, cunosc nevoia locurilor de joacă sigure, educaţionale, distractive, pe care şi copiii şi părinţii să le iubească. Astăzi Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a finalizat licitaţia publică prin încheierea unui contract cu City Global Construction SRL, cu scopul de a moderniza şi reabilita cele patru locuri de joacă amplasate în Parcul Cişmigiu", a scris Tomescu, pe Facebook.

La începutul săptămânii, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţa că au fost finalizate reparaţiile la cele patru locuri de joacă din Parcul Circului de Stat. El menţiona că, până la finalul lunii, vor fi redeschise alte două locuri de joacă în Parcurile Bordei şi Tineretului.

"În ceea ce priveşte Parcul Cişmigiu, unde echipamentele de joacă nu au mai putut fi reparate şi trebuie înlocuite integral, vom atribui zilele următoare contractul pentru achiziţia unor echipamente moderne, realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare şi care conferă o siguranţă sporită în exploatare, complexitate şi diversitate", preciza Nicuşor Dan.

Pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, va fi lansată în perioada imediat următoare procedura de achiziţie pentru reabilitarea, modernizarea sau înlocuirea dotărilor.

Potrivit lui Nicuşor Dan, bugetul alocat pentru investiţii şi întreţinere în parcurile avute în administrare de municipalitate este de 169 milioane lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite