LA NOAPTE/ Maraton cinefil cu Dem, Toma şi Jean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii vor putea viziona filme româneşti cu mari actori începând cu ora 00.00, la cinematograful Patria din Bulevardul Magheru nr.12-14. Biletele pentru fiecare proiecţie nocturnă, disponibile timp de o lună, vor avea preţul de 5 lei.

Producţiile cinematografice româneşti rulează în cadrul campaniei de promovare a filmului autohton „Nopţi albe cu filme româneşti la Cinema Patria“, lansată de  RADEF.

„Misterele Bucureştilor“, „Trandafirul Galben“, „Păcală“ sau „B.D. în alertă“ sunt câteva dintre filmele pe care bucureştenii le pot vedea de astăzi la cinematograful Patria. Programul nocturn va începe la miezul nopţii cu peliculele „Păcală“ şi „Balul de sâmbătă seara“, regizate de Geo Saizescu.

Alexandru din „Declaraţie de dragoste“ vine la proiecţie



Nostalgicii se vor întâlni cu mari actori precum Dem Rădulescu, Jean Constantin, Toma Caragiu, Puiu Călinescu, Amza Pellea sau Marga Barbu.

Din programul evenimentului vor mai fi proiectate la Patria şi „Secretul lui Bachus“, „Secretul lui Nemesis“, „Astă seară dansăm în familie“ (regia Geo Saizescu), „Declaraţie de dragoste“, „Extemporal la dirigenţie“ (regia Nicolae Corjos), „B.D. în acţiune“, „B.D. în alertă“ (regia Mircea Drăgan), „Drumul oaselor“, „Trandafirul galben“, „Misterele Bucureştilor“ (regia Doru Năstase) şi „Masca de argint“ (regia Gheorghe Vitanidis). La proiecţii vor fi invitaţi regizori, actori şi critici de film. La proiecţia filmului „Declaraţie de dragoste“ va participa actorul Adrian Păduraru.

Proiectul este organizat de Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmului (RADEF) România Film, în colaborare cu Centrul Naţional al Cinematografiei şi Arhiva Naţională de Film.

Programul proiecţiilor

Joi, 1 iulie
ora 00.00, 00.02 – „Secretul lui Bachus“ şi „Secretul lui Nemesis“
Vineri, 2 iulie
ora 00.00, 02.00 – „Declaraţie de dragoste“ şi „B.D. în acţiune“
Sâmbătă, 3 iulie
ora 00.00, 02.00 – „Extemporal la dirigenţie“ şi „B.D. în alertă“
Duminică, 4 iulie
ora 00.00, 02.00 – „Liceenii – Rock & Roll“ şi „B.D. la munte şi la mare“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite