Intervenţie de urgenţă în Pasajul Unirii. Un perete lateral riscă să cadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Wikipedia
FOTO: Wikipedia

Autorităţile intervin de urgenţă în Pasajul Unirii după ce s-a sesizat faptul că există riscul de prăbuşire a unui perete lateral. În acest moment, traficul rutier pe a doua bandă este restricţionat până când vor fi îndepărtate panourile ce reprezintă un pericol.

„Având în vedere faptul că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administraţia Străzilor  intervine în Pasajul Unirii,  pe sensul dinspre bd. Cantemir către str. Colţea, prin restricţionarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere. 

În contextul măsurilor dispuse, Brigada Rutieră  solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituită în zona lucrării, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă pentru asigurarea măsurilor de protecţie şi îndrumare corespunzătoare a conducătorilor auto.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite